A Mobile Learning Objects Compilation Framework Based On Semantic Web And Random Forest - Phillip, Rogers Bhalalusesa (2017)
Pembelajaran mudah alih adalah satu bidang yang menggunakan peranti mudah alih untuk mengakses kandungan pembelajaran dan mengendalikan aktiviti pembelajaran. Malangnya sebahagian besar daripada institusi - institusi tidak mempunyai kandungan pembelajaran yang boleh digunakan dalam peranti mudah alih