In-Vitro Anti-Cancer Studies Of Arctium Lappa L. Extract - Agha, Mohamad Taleb (2017)
Kanser payudara adalah kanser kedua paling lazim dilaporkan dan penyebab kelima kematian di seluruh dunia. Kanser ini dikelaskan kepada dua jenis; reseptor-estrogen (ER) negatif dan ER positif