An Economic Analysis Of Cost Of Living And Basic Needs Budget In Malaysia - Latimaha, Rusli (2017)
Kajian ini telah mengenal pasti faktor-faktor yang mempengaruhi kos sara hidup dan keperluan belanjawan asas bagi kumpulan pendapatan menengah di tiga buah bandar terpilih di Malaysia