PROFESOR DR. BADARUDDIN MOHAMED TERIMA ANUGERAH TERTINGGI USSH, VIETNAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 September 2016 - Pakar Perancangan dan Pembangunan Pelancongan dari Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (HBP) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Badaruddin Mohamed hari ini menerima Anugerah Pingat Merit daripada University of Social Sciences and Humanities (USSH), Vietnam atas sumbangan yang sangat signifikan dalam bidang pembangunan bandar dan pelancongan serta penglibatan akademik di negara Vietnam.