Fabrication And Characterization Of Porous Iii-Nitrides Alloys For Application In Hydrogen Gas Sensing Devices - Radzali, Rosfariza (2017)
Matlamat kajian yang dibentangkan adalah untuk memfabrikasikan struktur berliang III-nitrida dan menggunakannya untuk aplikasi peranti penderia gas hydrogen