Building System Selection Framework For Energy Efficient Buildings - Wong, Say Keat (2017)
Sejak pelancaran konsep kelestarian di Malaysia pada tahun 2009, kawasan seluas 100 juta kaki persegi Bangunan Cekap Tenaga telah dibangunkan