Institutional And Individual Barriers Of Inclusive Education For Students With Disabilities In Primary Schools Of Penang - Khu, Li Huang (2017)
Tujuan kajian penyelidikan ini ialah untuk mengenalpasti halangan institusi sekolah dan tindakan pihak-pihak berkepentingan yang menghalang penyertaan pelajar kurang upaya