A Qualitative And Quantitative Assessment Of Medicine Use Patterns And Practices Among General Public In The State Of Penang, Malaysia - Thanoon Dawood, Omar (2017)
Penggunaan ubat secara tidak rasional menjadi masalah global dalam kalangan negara maju dan negara yang sedang membangun. Penggunaan ubat-ubatan merupakan amalan biasa untuk kebanyakan orang dalam merawat masalah kesihatan mereka