SOHAIMI ABDUL AZIZ TERIMA DARJAH SETIA PANGKUAN NEGERI SEMPENA ULANG TAHUN KE-78 YANG DIPERTUA NEGERI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 17 Ogos 2016 - Pensyarah Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, Profesor Dr. Sohaimi Abdul Aziz menerima Darjah Setia Pangkuan Negeri (D.S.P.N) yang membawa gelaran Dato' sempena Istiadat Penganugerahan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Kehormatan Negeri Pulau Pinang, sempena Hari Ulang Tahun ke-78 Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang pada 13 Ogos lalu.