PROFESOR DR. LIONG MING TZE DIIKTIRAF TRSM 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 15 Ogos 2016 - Pakar Probiotik di Pusat Pengajian Teknologi Industri Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Liong Min Tze telah diiktiraf sebagai Saintis Terbaik Negara "Top Research Scientists Malaysia" (TRSM) oleh Akademi Sains Malaysia atas sumbangan yang sangat signifikan dalam bidang penyelidikan yang dijalankannya.