A Framework Of High Mobility Routing For Video Transmission In Vehicular Ad Hoc Networks Using Relative Speed And Distance - Mohammed Yousef, Walid Shaher (2017)
Penghantaran video adalah satu isu yang kritikal bagi VANET. Masalah utama adalah bagaimana untuk meningkatkan sambungan rangkaian untuk aliran video, menangani kehilangan kerangka, ketaran, kelewatan hujung-ke-hujung dan memaksimumkan pemprosesan