Extraction, Validation, And Evaluation Of Motivational Tactics Rules In A Web-Based Intelligent Tutoring System (WITS) - T. A. Ramaha, Nehad (2017)
Kajian ini memberi tumpuan terhadap cara menlestarikan serta meningkatkan motivasi pelajar semasa proses pembelajaran dalam persekitaran Sistem Pentutoran Cerdas Berasaskan Web (Web-Based Intelligent Tutoring System, WITS)