A Novel Inhibitor Of Sirtuin: Elucidation Of Mode Of Action And Molecular Pathway In Colorectal Cancer Cell Line - Tan, Yi Jer (2017)
Kanser kolon merupakan salah satu jenis kanser yang paling banyak didapati di seluruh dunia