Salah Laku Dalam Kalangan Penyokong Bola Sepak Di Malaysia - Yusoff, Nur Hafizah (2017)
Peranan penyokong dalam sesuatu sukan adalah besar, penyokong bertanggungjawab dalam memastikan pasukan dapat mencapai kejayaan atau kegagalan. Bagi sukan bola sepak, jumlah penyokong yang datang ke stadium adalah sangat ramai, sukar untuk anggota keselamatan khususnya memantau dan mengawal kelakuan kesemua penyokong yang ada