The Effects Of Relational Factors, Trust-Commitment And Information Exchange In Sme Service Firm And Supplier Relationship In Malaysia - Omar, Mohd Adan (2017)
Dalam model rantaian perbekalan perkhidmatan, pertukaran maklumat antara sesebuah firma dengan pembekal merupakan salah satu daripada praktis yang penting. Walaubagaimanapun, praktis ini kurang mendapat perhatian sebagai subjek kajian terutama yang berkait dengan hubungan firma EKS (Enterprais Kecil dan Sederhana) perkhidmatan dan pembekal