Pvs2 Droplet-Vitrification Cryopreservation Technique For Aranda Broga Blue Orchid Protocorm-Like Bodies - Khor , Soo Ping (2017)

(untitled)
Teknik krioawetan titisan vitrifikasi Plant Vitrification Solution 2 (PVS2) telah dibangunkan untuk pemeliharaan jasad seperti protokom (JSP) orkid Aranda Broga Blue berdasarkan tindak balas eksplan kepada faktor kritikal yang berbeza dalam krioawetan