Mesyuarat Agung Tahunan Ke 15. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1989)
Mesyuarat akan melantik tiga orang Pengarah untuk mengisi kekosongan sebab Profesor Madya Ghazali othman, Encik Quah Chun Eng dan Puan Rashidah Begum, bersara mengikut giliran.