Mesyuarat Agung Tahunan Ke 13. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1987)
Mesyuarat akan memperhatikan bahawa mengikut bahagian 20A(3) Co-operative societies Rules 1949 "No person shall be approved to audit nor shall he audit the accounts of the same registered society for any continuous period exceeding six years." Walau bagaimanapun oleh kerana sesuatu kesilapan yang tidak disengajakan, mesyuarat telah melantik Ahmad Abdullah & Goh sebagai Juruaudit Luar bagi kali yang ke 7.