Mesyuarat Agung Tahunan Ke 19. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1994)

(untitled)
Mesyuarat akan melantik dua orang Pengarah untuk mengisi kekosongan kerana Profesor Madya Saringat Haji Baie dan Profesor Madya Mohamad Sulaiman bersara mengikut giliran.