Mesyuarat Agung Tahunan Ke 23. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1998)
Pengerusi mengalu-alukan kehadiran anggota ke mesyuarat ini dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua anggota yang sudi meluangkan masa untuk menghadiri Mesyuarat Agung Tahunan ke-22 ini. Sokongan yang diberi oleh anggota adalah satu petanda yang menggalakkan bagi masa depan koperasi kita.