Mesyuarat Agung Tahunan Ke 24. - Begum, Rashidah (Universiti Sains Malaysia, 1999)
Profesor Madya Che Musa Che Omar (No.1173) mencadangkan Jawatankuasa Kecil Aktiviti Saham ditukarkan kepada Jawatankuasa Kecil Aktiviti Pelaburan. Pengerusi Lembaga memaklumkan cadangan ini akan dipertimbangkan di mesyuarat Lembaga Pengarah akan datang. Berkenaan dengan pelaburan pembelian saham Syarikat yang diluluskan Pengerusi Lembaga memaklumkan bahawa sehingga kini 4 lot Tenaga Nasional Berhad dengan nilai dibeli tidak melebihi RMSO,OOO.OO telah diperolehi.