NAIB CANSELOR UCAP TAHNIAH DAN PENGHARGAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Naib Canselor USM Profesor Dato' Dr. Omar Osman mengucapkan tahniah kepada Profesor Dr. Abdul Rahman Mohamed yang dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) dan Profesor Dato' Dr. Muhamad Jantan disambung perkhidmatannya sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi).