NAIB CANSELOR USM UCAP TAHNIAH KEPADA FELO ASM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 6 Mei 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman mengucapkan tahniah kepada 3 orang ahli akademik dan saintis USM yang dilantik sebagai Felo baharu Akademi Sains Malaysia (ASM).