BENJAMIN JUARA ‘BRAIN BEE CHALLENGE’ 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 5 Mei 2016 – Penyertaan buat kali pertama dan mewakili Zon H tidak menghampakan apabila pelajar Sekolah Menengah Methodist, Sibu, Sarawak, Benjamin Wong Yi Ren, 16, dinobatkan sebagai juara ‘Malaysian Brain Bee Challenge’ (MBBC) 2016.