Laporan Kajian Hala Tuju Program AeroAngkasa Institusi Pengajian Tinggi Awam 2010-2020 - Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia, Jawatankuasa Kajian Hala Tuju Program Aeroangkasa IPTA (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2010)
Saya mewakili pihak Jawatankuasa ini merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada individu berikut kerana telah memberi kerjasama dalam menjayakan penghasilan laporan ini. Mereka yang terlibat adalah Abas Abdul Wahab, Prof. Ir. Dr. (UTHM), Adnan Husain (UTHM), Ahmad Akhtar Mohamad Bakri (UPM), Ahmad Samsuri Mokhtar, Prof. Dr. (UniSEL), Amir Akramin Shafie, Dr. (UIAM), Baharuddin Yatim, Dato’. Prof. Dr. (UKM), Faizal Mustapha, Dr. (UPM), Farzad Ismail, Dr. (USM), Kamarul Arifin Ahmad, Dr. (USM), Kamarulzaman Zainal, Lt. Kol. (B) (MiGHT), Maszlan Ismail (ANGKASA), Mohamed Tarmizi Ahmed, Lt. Kol. (B) (UPM) Mohammad Nazri Mohd Ja’far, Prof. Dr. (UTM), Mohd Nurul Azammi Mohd Nudri (MiGHT), Mohd Ramly Ajir, Prof. Madya (UPM), Mohd. Alauddin Mohd. Ali, Prof. Dr. (UKM), Mustafa Din Subari, Dr. (ANGKASA), Renuganth Varatharajoo, Prof. Madya Dr.-Ing Ir. (UPM), Saiddi Ali Firdaus, Ir. (UPNM), Shahnor Basri, Prof. Ir. Dr. (UPM), Sulaiman Hasan, Prof. Dr. (UTHM), Tholudin Mat Lazim, Prof. Madya Dr. (UTM), Yulfian Aminanda, Prof. Madya Dr. (UIAM), Zaidi Mohd Ripin, Prof. Madya Dr. (USM), Zainal Abidin Wan Cik, Prof. Madya (UPNM).