TIMBALAN MENTERI MOSTI HADIR SYARAHAN PELANTIKAN PROFESOR MATEMATIK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 2 Mac 2016 – Timbalan Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Datuk Dr. Abu Bakar Mohamad Diah dan isteri, Datin Wan Faridah Wan Yaakob menghadiri Syarahan Umum Pelantikan Profesor Pusat Pengajian Sains Matematik di sini baru-baru ini. Bekas pensyarah Kejuruteraan Awam Universiti Sains Malaysia (USM) itu menghadiri syarahan yang dipersembahkan oleh Profesor Dr. Zarita Zainuddin dan Profesor Dr. Abd Rahni Mt Piah.