USM ALPHA NAIB JOHAN PESTA HOKI PENANG INTERNATIONAL KATEGORI IPT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Disember 2015 - Pasukan dari Universiti Sains Malaysia (USM), USM ALPHA telah menjadi Naib Johan Kategori IPT dalam Pesta Hoki USM-Penang International edisi ke-42. Jurulatih Pasukan, Dr. Jamalsafri Saibon memberitahu, beliau bersyukur dan berasa bangga dengan prestasi yang dipamerkan oleh pemain khususnya keseluruhan ahli pasukan.