HANAFI ISMAIL TOKOH PERSATUAN ELEKTRON MIKROSKOPI MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR , 4 Disember 2015 - Dekan Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral, Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Hanafi Ismail hari ini dinobatkan sebagai Tokoh dalam kalangan ahli Persatuan Elektron Mikroskopi Malaysia (PEMM). Pengiktirafan tersebut diberikan semasa majlis perasmian 24th Scientific Conference of Microscopy Society Malaysia (SCMSM) 2015 di Melaka, kelmarin.