ALUMNI DERMAWAN SUBANG DANA RM50,000 UNTUK YAYASAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANGSAR, 4 Disember 2015 – Berpegang kepada kata-kata emas ‘be the change to what you want to see in the world’, alumni Universiti Sains Malaysia (USM) yang terkenal dengan inisiatif mulia, menyumbang dana peribadi berjumlah RM50,000 kepada Yayasan USM. Alumni berkenaan yang kini bergelar usahawan, Dipak Vrijlal Damani, 50, berkata, sumbangan tersebut adalah satu bentuk pengorbanan kecil yang dilakukan khusus untuk membantu golongan yang kurang berkemampuan untuk meneruskan pengajian di institusi pengajian tinggi.