KARNIVAL GAYA HIDUP LESTARI PROMOSI KEHIDUPAN YANG SIHAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 November 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menerusi Regional Sejahtera Education for Sustainable Development Network (RSEN) yang merupakan jaringan gabungan pelbagai agensi dalam mempromosikan gaya hidup lestari menganjurkan buat pertama kalinya Karnival Gaya Hidup Lestari 2015 atau KGHL 2015.