Adrenocortical function in active and treated tuberculosis in chest clinic Ipoh Hospital - A.Muthukumaru, Umadevi (2002)

(untitled)
Kegagalan fungsi adrenal adalah salah satu komplikasi penyakit tuberkulosis. Di Hospital Ipoh, kita telah mengkaji fungsi adrenokortikal di dalam pesakit tuberkulosis yang datang untuk rawatan susulan di klinik dada, Hospital Ipoh.