PENGERUSI KUMPULAN AMBANK RASMI AZMAN HASHIM USM SPORTS ARENA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 November 2015 - Pengasas dan Pengerusi Kumpulan AmBank, Tan Sri Azman Hashim hari ini merasmikan Azman Hashim USM Sports Arena yang telah siap dibina sepenuhnya pada September lepas. Tokoh korporat tersebut yang terkenal dengan pelbagai sumbangan projek kebajikan dan pendidikan berkata, pusat ini akan menjadi satu lagi mercu tanda hubungan akrab di antara Universiti dengan komuniti, sekaligus membantu Universiti Sains Malaysia (USM) merealisasikan usaha ke arah kelestarian kewangan.