WORLD CAFÉ TINGKATKAN KUALITI MODAL INSAN MAHASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 November 2015 – Pengenalan Program World Café tercetus apabila Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman meminta bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPA) yang diketuai oleh Timbalan Naib Canselornya, Profesor Dato’ Dr. Adnan Hussein merombak Modul Pimpin Siswa yang sedia ada supaya ia seiring dengan perkembangan semasa.