SUPSAT 2015 ERAT KERJASAMA ANTARA PUSAT SUKAN IPTA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Oktober 2015 – Kejohanan Sukan Antara Staf Pusat Sukan 2015 (SUPSAT) anjuran Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) bersama Universiti Sains Malaysia (USM) yang bermula hari ini sehingga 1 November ini menyaksikan 20 buah pasukan Universiti Awam (UA) termasuk MASUM berentap dalam 5 jenis sukan.