PERPADUAN NADI TRANSFORMASI UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Salam Maal Hijrah 1437. Salam perpaduan dan Salam 1USM. Saya Sayang USM, USM Sayang Saya. Walau pun peristiwa hijrah baginda Rasulullah SAW sudah berlalu lebih 1400 lalu, namun tetap menjadi satu momen sejarah yang kita sentiasa kenang dan pelajarinya untuk memastikan kita sentiasa mengingati diri untuk bersedia berubah dan berhijrah dalam memacu kecemerlangan. Apatah lagi memacu kecemerlangan universiti untuk kita menjadi pemimpin ilmu yang disegani, dihormati, berwibawa dan mampu pula melakukan transformasi dan perubahan dalam masyarakat, negara dan dunia.