600 ORANG SERTAI LARIAN KOMUNITI FIT MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 3 Oktober 2015 – Seramai 600 orang peserta termasuk daripada Terengganu dan Thailand telah menyertai Larian Terbuka Kelantan 2015 anjuran Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) dengan kerjasama Jabatan Belia Dan Sukan Negeri Kelantan. Perasmiannya disempurnakan oleh Pengarah Jabatan Belia Dan Sukan Negeri Kelantan Md Sulji Zakaria. Yang hadir sama ialah Dekan Pusat Pengajian Sains Perubatan Profesor Dr. Ahmad Sukari Halim serta Wakil Dekan Pusat Pengajian Sains Kesihatan Dr. Mohd Zulkifli Abdul Rahim.