RAMZANEE RAMLI, MOHAMAD KAMIL JUARAI MALAM BINTANG USM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Oktober 2015 – Ramzanee Ramli, 31, dari Pusat Sukan dan Rekreasi, Kampus Induk dengan lagu yang berjudul ‘Potret’ telah memenangi juara Bintang USM kategori warga staf manakala bagi kategori warga pelajar pula dimenangi oleh Mohamad Kamil Mohd Sofi, 22 dari Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanikal, Kampus Kejuruteraan yang menyanyikan lagu berjudul ‘Rindu Bertandang Lagi’ malam tadi.