INFORMM SAMBUT HARI RAYA BERSAMA ANAK YATIM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
MACHANG, 16 Ogos 2015 – Kemeriahan hari raya masih dirasakan walaupun semalam merupakan hari terakhir syawal. Seramai 27 orang anak-anak yatim Lilbanat Tahfiz & Kemahiran Darul Naim diraikan oleh 65 orang staf dan keluarga staf, pelajar dan pensyarah dari Institut Penyelidikan Molekul (INFORMM) Universiti Sains Malaysia (USM) di sini hari ini.