KEMBALI KEPADA FITRAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Kembali Kepada Fitrah, Ilmu pengetahuan untuk komuniti, Pangalaman untuk mengkayakan diri, Kasih sayang untuk dikongsi. Fitrah Illahi untuk dirasai.