WORLD BANK GROUP KONGSI HASIL KAJIAN DENGAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 1 Julai 2015 – World Bank Group Malaysia melalui Ahli Ekonomi Kanan kumpulan itu, Dr. Frederico Gil Sander hadir ke Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) untuk berkongsi hasil kajian mereka bertajuk “Malaysia Economic Monitor: Transforming Urban Transport” di sini semalam.