NCIA IKTIRAF KEPAKARAN USM BANGUNKAN PROGRAM PEMBANGUNAN KORIDOR UTARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PUTRAJAYA, 24 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengorak langkah rentas pemindahan ilmu dan penyelidikan apabila diiktiraf oleh Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara (NCIA) untuk bersama membangunkan program pembangunan di negeri-negeri sekitar utara Semenanjung Malaysia.