USM DAAD SUMMER SCHOOL PERKUKUH ELEKTROFISIOLOGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Jun 2015 - USM DAAD - singkatan kepada Deutscher Akademischer Austauschdienst German Academic Exchange Service - Summer School yang dianjur bersama oleh Pusat Pengajian Sains Farmasi Universiti Sains Malaysia (USM) dan Pusat Pengajian Sains Perubatan USM dengan mengumpulkan 7 orang profesor kunjungan dan pakar dari Jerman sebagai tenaga pengajar berupaya memperkukuh bidang elektrofisiologi di USM.