USM BANGUNKAN KEMUDAHAN UNTUK PENINGKATAN BAKAT DAN KAPASITI SUKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Jun 2015 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini berharap agar Kompleks Sukan Azman Hashim yang sedang giat dibina di dalam Kampus Induk USM dapat dimanfaatkan sepenuhnya semua pihak apabila siap kelak untuk membangunkan kapasiti yang ada dengan sepenuhnya terutamanya dalam pembangunan bakat yang ada.