CELEBRAL PALSY BOLEH DIRAWAT AWAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 23 April 2015 Cerebral Palsy (CP) mampu pulih jika dirawat awal. Pensyarah Kanan Terapi Carakerja, Pusat Pengajian Sains Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) Dr. Mohd Zulkifli Abdul Rahim dalam temu ramah dengan stesen radio hari ini berkata, penyakit CP mempunyai potensi dan peluang pulih jika diberi rawatan awal.