Uchapan YAB Dato Menteri Besar Kedah dalam Majlis Perhimpunan Muhibbah di Pekan Jeniang pada 4.4.1970 jam 9.40 malam. - Syed Shahabuddin, Syed Ahmad (1970)
Pada malam ini tuan2 dan puan2 berhimpun beramai2 di Padang Najlis Tempatan Jeniang ILJeniang ini datang dari jauh dekat, lelaki ·perumpuan, tua dan muda, berdukong berkilek semua-nya saya rasa ada-lah dengan tujuan yang sama ia-itu menyambut seruan ahli2 J'Kuasa Muhibbah di-sini, sambil bersuka2 merayakan suatu perhimpunan yang tidak pernah di-adakan dulu-nya yang di-beri nama perayaan Muhibbah.