PROFESOR AHMAD FARHAN TOKOH KESELAMATAN JALAN RAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG , 1 April 2015 - Dekan Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr Ahmad Farhan Mohd Sadullah telah dinobatkan sebagai Tokoh Keselamatan Jalan Raya di atas segala sumbangan beliau dalam kajian dan pelaksanaan program-progran keselamatan jalan raya oleh Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Malaysia.