MANTAN PENDAFTAR YANG DIPERTUA KELAB JASA BUDI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Mac 2015 Mantan Pendaftar Universiti Sains Malaysia (USM), Dato' Azman Abdullah dipilih sebulat suara sebagai Yang Dipertua Kelab Jasa Budi USM 20152017 dalam Mesyuarat Agung Tahunan Ke6 hari ini. Beliau merupakan Pendaftar ke6 USM dari tahun 2005 hingga 2010.