PIPPA SUMBANG RM25,000 UNTUK TABUNG BENCANA BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 JANUARI 2015 - Pusat Inovasi dan Produktiviti Pentadbiran Awam (PIPPA) hari ini menyampaikan sumbangan cek bernilai RM25,000 kepada Tabung Bencana Universiti Sains Malaysia untuk dimanfaatkan sebagai bantuan bencana banjir yang melanda Pantai Timur baru-baru ini. Peruntukan itu diambil dari sejumlah wang yang dijanakan oleh PIPPA melalui penawaran programprogram latihan kepada pelbagai agensi luar.