Menara Ilmu - Lagu Rasmi Universiti Sains Malaysia (USM) - Boyle, Jimmy; Abdullah, Ismail (Universiti Sains Malaysia, 1976)
Universiti Sains Malaysia Menara ilmu tercinta Jadi tumpuan antarabangsa Untuk segala cita-cita