The Influence Of Sex, Personality Types And Trait-Anxiety On Learning Styles Among University Students In Jordan - Kadiem , Shurouk; Hamzah, Mohamad Daud (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2004)
Penyelidikan ini bertujuan untuk menyelami pengaruh jantina, jenis personaliti dan kebimbangan-trait terhadap gaya belajar dari perspektif pendekatan pembelajaran dalam kalangan pelajar universiti. Penyelidikan ini telah dijalankan di Jordan.